MAYA TRIO - operett,retro,olasz táncdal

 

VIDEÓ AJÁNLÓ


OPERETT MŰSORAINK:

OPERETT VIDEO AJÁNLÓ:  https://youtu.be/Dx3UCPcxKO4

“Húzzad csak kivilágos virradatig”
Klasszikus nagyoperettek részletei Kálmán Imre és Lehár Ferenc tollából, egy csokorban. Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy... Ki ne ismerné ezeket a méltán népszerű remekműveket? Egy felejthetetlen estét kínálunk csodaszép jelmezek, gyönyörű dallamok közt!

“Kellene ma éjjel egy kis hacáré, hacacáré...”
Fiatal, lelkes, bolondos triónk megragadja a kor híres SÉTAPÁLCÁJÁT és csinálunk egy jó kis HACÁRÉT HACACÁRÉT! - Könnyed, bolondos kalandozás a két világháború közötti Budapest éjszakájában. Válogatás Ábrahám Pál, Eisemann Mihály, Fényes Szabolcs, Lajtai Lajos, Márkus Alfréd és Zerkovitz Béla dalaiból. Találkozzunk a Horváth kertben Budán...!

 “Cintányéros cudar világ”
Felejthetetlen melódiák a 20. század első feléből. Grófok, grófnők, cselédek, inasok fakadnak dalra Huszka Jenő, Jacobi Viktor és Szirmai Albert dallamaira. Bármilyen korban is éljünk, az operett dallamaira mindig megdobban a szív.
Vágyakozás: Ha lennék egy lánykának édes, Tündérkirálynő légy a párom...
Bizakodás, bíztatás: Kedves kicsikém ne féljen, Gyere, csókolj meg szaporán tubicám...
A minden gondot feledtető boldogság: Hoppsza Sári, Délibábos Hortobágyon, Cintányéros cudar világ!...

Kollzsok1

 

TÁNCDALFESZTIVÁL − RETRO MŰSORAINK:

RETRO VIDEO KLIPP:  https://youtu.be/msUThn9lbvE


"Mindenkinek van egy álma”   Nosztalgia összeállítás a XX. század gyönyörű, örökzöld slágereiből. Könnyed kuplék, dalok a táncdalfesztiválokról és rock & roll. Még ma is sokan köztünk vannak azok közül az előadók közül, akik nagy sikerre vitték ezeket az örökzöld dallamokat, melyeket örömmel dúdolunk ma is. Ebben a produkcióban velünk énekelheti minden korosztály: “Nem csak a 20 éveseké a világ!

 „Egy kis édes félhomályban…”   Új nosztalgia műsorunkkal minden korosztályhoz szólunk: Járom az utam, Este fess a pesti nő, Szivárványdal az Ózból, Rock&Roll a Grease-ből és jön a CsókkirályUgye Te is akarod?  Mi megadjuk az alaphangulatot és akár Holnap hajnalig tarthat az Utcabál.

VAP 9080

„Ciao, ciao bambina” - Olasz táncdalfesztivál műsor   Olasz slágerek. Ki ne dúdolná velünk a ’60-as ’70-es évek nagy olasz táncdalait? Felicita, Volare, Quando-quando, Azzurro, Che sará, A hegedűtanár, Non ho l’eta…ugye ismerősen csengenek? Énekeljük együtt!  

OLASZ MŰSOR RÉSZLETEK:  https://youtu.be/ZTs3F74oknYKLASSZIKUSABB HANGVÉTELŰ MŰSORAINK:

Mediterrán műsorunk – „Sorrentói emlék” címmel   Dalok mediterrán hangulatban. O sole mio, Granada, Habanera, Funiculi-funicula, Time to say good bye… mind egy-egy gyöngyszem. Triónk a festői szépségű Nápolyi-öbölbe varázsolja Önöket e dallamok szárnyán.

maya trio 2015 

 

KARÁCSONYI MŰSORUNK:


kari2010 arany

„Égig szárnyal a lelkünk…"   Csapatunk Advent idején karácsonyi hangulatba ringatja a nézőket. All I want for Christmas, Jégvarázs, Ave Maria, First Noel, Jingle bells, Rocking around the Chrtistmas, The Prayer, Hallelujah… Év végi rendezvények, céges karácsonyi partyk, ünnepi vásárok műsora kellemes dallamokkal. 

 

"INDULJUNK,VAN EGY HELY..." NÉPEK ZENÉJE :

Induljunk fekv

VIDEO AJÁNLÓ:  https://youtu.be/fVKFnWTUm-8

 

A Maya Trió együtt dolgozik vendégművészekkel is (pl. Kovács Kati, Peller Károly), akiket előzetes egyeztetés alapján szívesen hív meg extra fellépőként műsoraiba.

Facebook oldalunkon aktuális műsorainkról számos fotó látható  www.facebook.com/mayatriooo